Alimente pentru familiile defavorizate arădene cu prilejul Învierii Domnului

Câteva sute de familii defavorizate din județul Arad au primit duminică și luni, 1-2 mai 2016, pachete cu alimente de Sfintele Paști.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, peste 400 de pachete cu alimente au fost dăruite persoanelor vârstnice și celor cu o situație financiară precară prin activitățile social-filantropice derulate cu prilejul marelui praznic al Învierii Domnului.

„Alimentele de care au beneficiat cele câteva sute de persoane defavorizate au adus multă bucurie și nădejde în viața lor.  În această perioadă pascală conștientizăm iubirea jertfitoare a lui Hristos pentru a deveni și noi mijloace vii de mântuire pentru frații noștri. Lumina Învierii lui Hristos trebuie să pătrundă în lumea noastră cotidiană, trebuie să ajungă ca mesaj de adevăr și de viață la toți oamenii prin mărturia și dăruirea noastră zilnică”, a subliniat  arhim. Teofan Mada, vicar administrativ eparhial, coordonator de proiect.

Pachete de alimente au primit și persoanele de la Adăpostul de noapte din Arad.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Săptămâna în imagini: 17 – 23 februarie

Fotografii cu momente din viața spirituală ortodoxă surprinse prin lentilele fotografilor profesioniști sau amatori în perioada 17 -23 februarie 2020. Urmăriți-ne pe Twitter: @AgentiaBasilica Ai fotografii pentru Săptămâna în imagini? Dacă aveți fotografii care surprind…