Album Filatelic dedicat Sărbătorii Învierii Domnului

Pentru a marca importanța Sărbătorii Învierii Domnului, Romfilatelia a pus în circulație o nouă emisiune filatelică – Sfintele Paști 2013.

Directorul general Romfilatelia, Cristina Popescu, a arătat că aceste produse sunt într-un tiraj limitat și se adresează, într-o anumită măsură, colecționarilor.

Imaginea Învierii Domnului a fost primită prin bunăvoința Patriarhiei Române, este o imagine a unei icoane din Catedrala Patriarhală, după cum a mai precizat dna. Cristina Popescu.

Emisiunea cuprinde și unele produse speciale.

„De asemenea, avem și un întreg ansamblu de grafică care se regăsește într-o cromolitografie, într-un tiraj limitat, este imaginea Catedralei Patriarhale și imaginea pe care am primit-o pentru reproducerea sărbătorilor pascale, după cum a declarat pentru TRINITAS TV Cristina Popescu, director general Romfilatelia.

„Aducem mulțumirile noastre Preafericitului Părinte Daniel, Arhiepiscopul Bucureștilor, Mitropolitul Munteniei și Dobrogei, Locțiitor al Tronului Cezareei Capadociei și Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române și Arhiepiscopiei Bucureștilor pentru sprijinul oferit la realizarea acestei emisiuni de mărci poștale”, se menționează pe site-ul romfialtelia.ro.

Pe 21 mai, Romfilatelia va lansa emisiunea filatelică „Anul omagial al Sfinților Împărați Constantin și Elena”.

Comentarii Facebook


Știri recente