Agenţia de ştiri Basilica are un site nou

În preajma praznicului Bunei Vestiri 2016, avem bucuria să vă informăm că știrile despre activitățile sociale, culturale și liturgice ale Bisericii Ortodoxe Române, și nu numai, vor fi prezentate sub un nou aspect.

Cu o grafică modernă şi o structură de prezentare a informaţiei actualizată, noua variantă a site-ului basilica.ro este mai uşor de navigat şi mai aproape de utilizator (user friendly).

Scopul noului site este de a oferi utilizatorilor acces mai facil la informaţiile care privesc viaţa Bisericii Ortodoxe Române, fiind astfel un liant eficient între Patriarhia Română şi societatea contemporană.

Printre caracteristicile specifice noului site enumerăm: grafică atractivă, design receptiv (responsive design: site-ul se adaptează în funcție de rezoluția dispozitivului de pe care este accesat), implementarea unor noi categorii (cum ar fi știrile din viața Bisericilor Ortodoxe surori) pentru o comunicare eficientă potrivit cerinţelor societăţii actuale, precum şi facilitarea comunicării în spaţiul social media prin integrarea butoanelor de Facebook, Twitter, Google+, Instagram, în corpusul ştirilor. Un alt atu al noului site este acela că evenimentele pot fi prezentate prin text, imagini, dar şi prin informaţii în format video sau audio, mediatizarea fiind diversificată şi completă.

De asemenea, noua variantă a site-ului Agenţiei de ştiri Basilica este mult mai interactivă deoarece utilizatorii au posibilitatea de a transmite comentarii – un feedback eficient pentru dezvoltarea activităţii Agenţiei de ştiri a Patriarhiei Române.

Comentarii Facebook


Știri recente