Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei Craiovei se întruneşte în şedinţă de lucru

Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei Craiovei se va întruni în şedinţa anuală de lucru, sâmbătă, 17 ianuarie, ora 12.00, în sala de festivităţi a Centrului de restaurare, conservare patrimoniu şi vizualizare al Arhiepiscopiei Craiovei, după cum ne-a precizat Diac. Gheorghe Cioiu.

Întrunirea se va desfăşura sub preşedinţia Înalpreasfinţitului Părinte Mitropolit Irineu şi va fi precedată, de la ora 10.00, de şedinţa Consiliului Eparhial. Pe ordinea de zi se află analizarea Dării de seamă a Arhiepiscopiei Craiovei cu privire la activitatea desfăşurată în anul 2014, precum şi aprobarea obiectivelor şi propunerilor pentru anul 2015. Activitatea va fi analizată în cele şase comisii statutare: administrativ-bisericească, economico – bugetară, culturală şi educaţională, patrimonială, social-filantropică şi organizatorică, juridică şi de validare.

Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei Craiovei este organul deliberativ ce are în componenţă 30 de membri : 10 clerici şi 20 laici, de pe raza celor 10 circumscripţii teritoriale din judeţele Gorj şi Dolj.

Comentarii Facebook


Știri recente