Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei Bucureștilor

Membrii Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Bucureștilor se vor întruni în ședința anuală de lucru pe 4 februarie. Ședința va avea loc în Reședința patriarhală sub președinția Preafericitului Părinte Patriarh Daniel.

„Pe ordinea de zi ca în fiecare an are loc analizarea raportului sinteză al Administrației Eparhiale cu privire la activitatea desfășurată în anul 2011, analizarea bilanțului Arhiepiscopiei Bucureștilor și aprobarea bugetului pe anul 2012. Conform statutului pentru organizarea și funcționarea Bisericii Ortodoxe Române Adunarea Eparhială are 30 de membri, dintre care o treime clerici, două treimi mireni, anul acesta fiind al doilea an de mandat pentru membrii Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Bucureștilor”, a declarat pentru TRINITAS TV Pr. Ionuț Badea, secretar eparhial și coordonator al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Conform articolelor 90 și 91 din Statutul pentru organizarea și funcționarea Bisericii Ortodoxe Române, Adunarea Eparhială este organismul deliberativ pentru toate problemele administrative, culturale, social-filantropice, economice și patrimoniale ale Eparhiei.

Comentarii Facebook


Știri recente