Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei Bucureștilor

Secretariatul Arhiepiscopiei Bucureștilor ne informează:

Astăzi, sâmbătă, 29 ianuarie 2011, a avut loc ședința de lucru a Adunării eparhiale a Arhiepiscopiei Bucureștilor. Întrunirea a fost precedată de oficierea slujbei de Te-Deum în Catedrala patriarhală. Scopul acestei ședințe de lucru a Adunării eparhiale a fost evaluarea activităților, din anul 2010, prezentate de sectoarele Centrului eparhial București și formularea de propuneri pentru intensificarea actvităților în anul 2011.

Ședința a fost prezidată de Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, care a prezentat, în deschidere, raportul-sinteză intitulat „Credința vie și fapta bună ne ajută să biruim criza”. După prezentarea rapoartelor de activitate ale sectoarelor Centrului eparhial de către părinții și domnii consilieri și inspectorii eparhiali, evaluarea lor pe comisii și exprimarea aprecierilor venite din partea membrilor prezenți, s-a concluzionat că activitatea unităților bisericești subordonate Arhiepiscopiei Bucureștilor a fost deosebit de dinamică, mai ales în condițiile crizei actuale, constatându-se realizări notabile în domeniul activităților social-filantropice, întrucât acestea au fost susținute prin activități economice suplimentare.

În încheiere, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a mulțumit celor prezenți pentru participare activă și tuturor celor care au ajutat și ajută Arhiepiscopia Bucureștilor în lucrarea ei misionară astăzi.

Comentarii Facebook


Știri recente