Activități socio-educative pentru copii aflați în dificultate, în Eparhia Sloboziei și Călărașilor

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în perioada 04 – 18 martie, Centrul de Consiliere și Sprijin pentru Familiile Aflate în Dificultate al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, a organizat meditații la limba și literatura română și activități teoretice și practice la matematică, limba română, limba engleză și limba franceză. Beneficiarii implicați în aceste activități educative, au fost: 2 copii înscriși în clasa a VIII-a, 3 copii înscriși în clasele a VI-a și a VII-a și 10 copii înscriși în ciclul primar.

În desfășurarea activităților, profesorii și animatorii socio-educativi, au folosit metode didactice specifice dar și metode interactive, astfel că la final, copiii au apreciat activitățile la care au participat ca fiind antrenante, folositoare și interactive.

Aceste activități se vor organiza și în perioada următoare, iar specialiștii Centrului de Consiliere și Sprijin pentru Familiile Aflate în Dificultate, încurajează familiile aflate în dificultate din Slobozia, să-și înscrie copiii pentru a beneficia de sprijinul oferit prin intermediul activităților socio-educative, după cum aflăm de pe site-ul sf-esc.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente