Activități sociale în Arhiepiscopia Râmnicului

Parohia „Sfântul Ioan Botezătorul” în parteneriat cu Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae” și Parohia „Sfântul Apostol Andrei” din Râmnicu Vâlcea au continuat seria activităților sociale pe care le desfășoară în spitalele și centrele de îngrijire din județul Vâlcea, potrivit arhiram.ro

Vineri, 12 aprilie 2013, organizatorii acestei activități au vizitat Centrul „Pinochio” și Centrul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică din localitatea Băbeni, oferind alimente, iconițe și cărți de rugăciune celor asistați și angajaților acestor instituții.

„Perioada Triodului descoperă împărtășirea iubirii milostive și a iertării lui Dumnezeu în împreună lucrare cu cei care trăiesc starea proprie de îndreptare și prin slujirea aproapelui. Mulțumim celor care sprijină activitățile sociale pe care le desfășurăm, pentru că în felul acesta reușim să avem continuitate și să devenim o prezență constantă în mijlocul celor aflați în suferință, constatând o schimbare a vieții duhovnicești atât în mijlocul celor care le susțin, cât și în rândul beneficiarilor”, a precizat Pr. Prof. Nicolae Proteasa.

Comentarii Facebook


Știri recente