Activități pentru persoanele cu handicap la Alba Iulia

Așezământul social pentru persoane cu handicap „Sfântul Meletie” Alba Iulia a organizat în perioada 2-5 aprilie 2013 o expoziție în zona Muzeului Unirii, pentru promovarea abilităților artistice ale persoanelor cu deficiențe, precum și a activității așezământului social. În cadrul activităților de ergoterapie, beneficiarii centrului au realizat obiecte decorative specifice sărbătorii pascale cu care vor să fie vestitorii primăverii în sufletele celor care vor dori să admire și să se bucure de rezultatele muncii lor, informează „Ziarul Lumina”.

Scopul așezământului social este creșterea șanselor de integrare socială și profesională a persoanelor cu handicap, iar serviciile oferite gratuit beneficiarilor sunt cele de orientare profesională, recuperare – ergoterapie și kinetoterapie, socializare, consiliere psihologică, asistență și consiliere socială.

Așezământul funcționează în cadrul Asociației Filantropia Ortodoxă din Alba Iulia, în parteneriat cu Serviciul Public de Asistență Socială Alba Iulia și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba.

Comentarii Facebook


Știri recente