Activități interactive pentru copii, la Mărișel

La Mărișel se desfășoară în aceste zile cea de-a patra tabără pentru copii organizată vara aceasta de Asociațiile de tineri din Arhiepiscopia Clujului. Aceasta este destinată celor mici cu vârste cuprinse între 8 și 11 ani. Potrivit coordonatorului de activități pentru tineret din Arhiepiscopia Clujului, Radu Copil, sunt prezenți la această tabără peste 80 de copii, atât din Cluj cât și din afara județului și peste 16 voluntari care ajută la derularea activităților.

Câteva din acțiunile deosebite la care cei mici vor lua parte vor avea loc pe finalul săptămânii, când în mijlocul lor va fi prezentă scriitoarea Iulia Iordan din București, autoarea volumului pentru copii „Călătorie printre ierburi și lumină”, care va organiza cu cei mici mai multe ateliere interactive, a precizat Radu Copil.

Din programul variat nu lipsesc discuțiile duhovnicești corespunzătoare vârstei copiilor. În acest sens, astăzi, 20 august 2014, ei vor primi vizita părintelui arhim. Dumitru Cobzaru, exarhul mănăstirilor din Arhiepiscopia Clujului care le va adresa celor mici câteva sfaturi pentru o copilărie frumoasă și binecuvântată. Tabăra de la Mărișel se va încheia duminică cu participarea copiilor la Sfânta Liturghie la biserica din sat. În drumul spre casă, copiii vor face și o vizită a Mănăstirii „Acoperământul Maicii Domnului” de la Florești.

Comentarii Facebook


Știri recente