Activități filantropice la Liceul Ortodox din Oradea

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, în săptămâna 18 – 22 noiembrie 2013, la Liceul Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu” din Oradea s-a desfășurat campania „Săptămâna legumelor și a fructelor donate”.

Acțiunile desfășurate fac parte dintr-o campanie organizată la nivel național, în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (SNAC), subordonată Ministerului Educației Naționale. Elevii și profesorii voluntari SNAC ai liceului, și nu numai, au adunat o cantitate însemnată de legume și fructe proaspete și conservate, care au fost donate unor persoane cu situații deosebite, care aveau nevoie de ajutor acum, în prag de iarnă.

„Însuflețiți de un real sentiment de milostenie, voluntarii au suplimentat pachetele pregătite și cu alte produse alimentare, inclusiv dulciuri. Este bine de știut că dincolo de activitățile școlare și extrașcolare există voință, loc, timp și resurse de a demonstra că suntem chemați a fi adevărați oameni pentru oameni”, a precizat Prof. Eva Maria Tirpe.

Comentarii Facebook


Știri recente