Activități culturale la Mănăstirea Tismana

Fundația ‘Cuvântul care zidește’ organizează în perioada 18-29 septembrie mai multe manifestări cu caracter cultural dedicate tinerilor din Oltenia.

Manifestarea ‘Maraton de lectură’ va avea loc în perioada 18-22 septembrie în cadrul Taberei ‘Sfântul Nicodim’, după cum ne informează Ziarul Lumina. Tinerii vor participa la cercuri de lectură și simpozioane pe teme legate de istoria și cultura din Oltenia. A doua activitate se va derula în perioada 25-29 septembrie în aceeași locație. Sub genericul ‘Educația spirituală a tinerilor prin artă’, tinerii vor lua parte la expoziții, simpozioane, ateliere de creație, ateliere de lectură etc.

Tot la Tismana, în cadrul aceleiași tabere, Fundația ‘Buna Vestire’ va derula în perioada 11-15 septembrie proiectul ‘Cultura și spiritualitatea în imagini – repere oltenești’. Vor fi mai multe simpozioane și expoziții cultural-educative. Un al doilea proiect derulat de același ONG la Tismana, în perioada 10-14 octombrie, are ca temă ‘Lectura – itinerar prin istoria și cultura Olteniei’, un maraton de simpozioane și cercuri de lectură dedicat, de asemenea, tinerilor olteni.

Comentarii Facebook


Știri recente