Activități cu tinerii în Parohia Coslada, Spania

Un grup de copii din cadrul Școlii parohiale „Sfinții Martiri Brâncoveni” au participat, duminică, 31 martie 2013, la încheierea vacanței, la spectacolul Kooza, susținut la Madrid de către artiștii companiei Cirque du Soleil, o importantă organizație cu sediul în Québec (Canada), ce oferă divertisment de înaltă ținută artistică.

„Odată început programul, copiii au fost vrăjiți de spectacol, o minunată călătorie în lumi fantastice, fascinante. Limbajul nonverbal este atât de expresiv, iar scenografia și fiecare element sunt atât de subtil integrate, încât vei fi cucerit de imaginația care se desfășoară și cucerește toate dimensiunile, toate formele și posibilitățile corpului uman”, a precizat Părintele George Cimpoca, Parohul Bisericii „Sfântul Nectarie Taumaturgul” din Coslada.

Până la ora spectacolului, copiii au avut posibilitatea vizionării filmului La Rafle (Razia), o dramă istorică scrisă și regizată de Roselyne Bosch și lansat în anul 2010. O poveste emoționantă despre fapte și personaje reale din Parisul ocupat de naziști.

Comentarii Facebook


Știri recente