Activități catehetice în Parohia clujeană „Sf. Antonie cel Mare”

Parohia „Sfântul Cuvios Antonie cel Mare” din Cluj-Napoca a organizat în această perioadă o serie de activități culturale și artistice.

Duminică, 17 august 2014, întreaga comunitate a participat la Sfânta Liturghie, la finalul căreia, cei prezenți au putut afla mai multe despre Sfântul Antonie, ocrotitorul parohiei, de la Paul Siladi, doctor în teologie și directorul postului de radio Renașterea al Arhiepiscopiei Clujului.

Marți și miercuri, copiii și tinerii parohiei s-au bucurat de un atelier de iconografie pe sticlă, susținut de Raluca Cătană, absolventă a Secției de Artă Sacră, a Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca.

Activitățile s-au încheiat sâmbătă, 23 august 2014, cu serbarea dedicată zilelor Soporului, în cadrul căreia a avut loc premierea copiilor participanți la atelierul de pictură. Părintele paroh Robert Kovacs a declarat că astfel de activități vor mai fi organizate în parohie pentru a-i ajuta pe credincioși să se apropie mai mult de Biserică, informează Radio Renașterea.

Comentarii Facebook


Știri recente