Activitate social filantropică la Roman

Beneficiarii Centrului de zi și ai Cantinei sociale din cadrul Fundației „Episcop Melchisedec” din Roman, au primit miercuri, 1 mai 2013, ajutoare constând în alimente, cu prilejul sărbătorilor pascale.

„Prin sprijinul și implicarea directă a Preasfințitului Părinte Episcop Ioachim Băcăuanul, cu ajutorul partenerilor Asociația „Sf. Gheorghe” din Roman și a domnului Balcan Vasile, președintele firmei MARSAT, am reușit și în acest an să-i bucurăm pe cei care beneficiază de serviciile sociale oferite în mod gratuit de către Fundația „Episcop Melchisedec”. Acțiunea a avut loc cu gândul de a le ameliora viața, nu numai printr-un bun prilej creștin și de înălțare sufletească, dar și pentru a le fi alături la Sărbătoarea Învierii Domnului, prin oferirea de alimente.”, a declarat Bogdan Gherasimescu, directorul Fundației „Episcop Melchisedec”, potrivit epr.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…