Acţiuni social – filantropice în Eparhia Argeşului

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului prin Sectorul Social, Filantropic și de Misiune desfășoară acțiuni sociale pentru ajutorarea credincioșilor argeșeni și musceleni.

Sectorul Social, Filantropic și de Misiune al Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, prin părintele slujitor Diaconescu Ion Stelian de la parohia Piscani, protoieria Mioveni, a dăruit duminică, 23 august 2015, îmbrăcăminte și dulciuri pentru o familie nevoiașă.

Bucuria darului în Protoieria Costești

De asemenea, părintele slujitor Burtan Ionuț de la parohia Fâlfani I, comuna Stolnici, protoieria Costești, a dăruit duminică, 23 august 2015, alimente pentru o familie cu venituri modeste.

Daruri în Protoieria Câmpulung Muscel

Părintele Lipan Florentin de la parohia Rucărul de Jos, protoieria Câmpulung Muscel, a adus o mângâiere pentru o familie cu mulți copii.

Acţiune social filantropică în Protoieria Mioveni

Părintele Bica Ion de la parohia Micești, protoieria Mioveni a dăruit joi, 20 august 2015, alimente pentru o persoană cu venituri modeste.

Protoieria Piteşti alături de cei săraci

Preotul slujitor Stângescu Constantin de la Parohia Măcăi, comuna Cuca, Protoieria Pitești, a dăruit duminică, 20 august 2015, alimente pentru o familie necăjită.

La Parohia Pundu III din municipiul Pitești a continuat, sub coordonarea preotului slujitor Vîlcu Preda Costin, programul social de asistență a oamenilor fără adăpost, care au primit masă caldă și un cuvânt de mângâiere.

Bucuria darului, parohia Poiana Lacului

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Calinic, Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului, prin Sectorul Social, Filantropic şi de Misiune, s-a desfăşurat o activitate caritabilă în parohia Poiana Lacului, din protoieria Piteşti, în care preotul coslujitor Popescu Dumitru – Laurenţiu a oferit vineri, 21 august, alimente unei familii nevoiaşe.

Bătrâneți liniștite, parohiile Morărești și Piscul Calului

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului – Sectorul Social, Filantropic și de Misiune a desfășurat o acțiune de întrajutorare în parohiile Morărești și Piscul Calului, protoieria Pitești, în care preoții slujitori: Tache Dumitru Cosmin și Cioboată Nicolae au dăruit vineri, 21 august 2015, alimente pentru o bătrână cu venituri modeste.

Comentarii Facebook


Știri recente