Acțiuni de ecologizare în Eparhia Giurgiului

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ambrozie, pe tot cuprinsul Episcopiei Giurgiului, s-au desfasurat sâmbătă, 28 septembrie 2013, numeroase actiuni de voluntariat la care tinerii s-au alăturat la proiectul „Let’s Do It, Romania!”, cel mai mare proiect de implicare socială organizat până în prezent în România, care și-a propus ecologizarea zonelor poluate din afara orașelor într-o singură zi.

Astfel si voluntari de la Centrul Eparhial pentru copii și tineret ” Sf. Ioan Valahul”și de la Parohia Bunavestire, au participat la o asemenea actiune in municipiu, potrivit episcopiagiurgiului.ro.

În Municipiul Giurgiu au fost identificate și ecolocizate mai multe zone: Pădurea Bălănoaia, accesul către tabăra „Stejarul” și liziera pădurii de-a lungul DN 5B, Canalul Plantelor, de-o parte și de alta, pe drumul P1-P2 și de la Podul Bizetz și Cetatea lui Mircea până în zona adiacentă Grupului Școlar Miron Nicolescu, Malul Roșu, adiacent șantierulului arheologic și Piciorul Podului Prieteniei, de la sediul Administrației Parcului Steaua Dunării, până la limita de proprietate a fostei vămi Mocănașu.

Comentarii Facebook


Știri recente