Acțiuni cu tinerii în parohia bistrițeană Livezile

Parohia Livezile din Protopopiatul Bistrița a organizat joi, 21 august, un campionat de fotbal. La această activitate au participat tinerii cu vârste între 14-22 de ani, informează Ziarul Lumina. După o rugăciune de binecuvântare în biserica parohiei și un cuvânt adresat tinerilor de către parohul Stelian Parascan, a început competiția sportivă, pe terenul sintetic din localitate, la care au participat șase echipe.

„Tinerii noștri au fost foarte impresionați și mulțumiți că Biserica noastră s-a implicat în aceasta activitate, că avem această deschidere spre ei, astfel că au luat initiațiva de a se organiza într-un grup al tinerilor din parohie, cu dorința de a se implica pe viitor și în alte activități sociale, culturale și religioase, de a fi, în felul acesta, un exemplu plin de lumină și pentru alți tineri, care la rândul lor să seziseze adevăratele valori și frumuseți ale vieții”, a spus parohul Stelian Parascan.

Parohia Livezile din Protopopiatul Bistrița a desfășurat mai multe activități cu tinerii. Astfel, luna trecută tinerii au luat parte la campionatul de fotbal organizat de asociațiile tinerilor creștini ortodocși din județul Bistrița-Năsăud, la care echipa din Livezile a obținut locul al III-lea. De asemenea, în cursul săptămânii trecute, tinerii din Parohia Livezile, au participat la un program duhovnicesc în cadrul bisericii, apoi au fost prezenți la un atelier de creație.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…