Acțiuni cu tinerii în parohia bistrițeană Livezile

Parohia Livezile din Protopopiatul Bistrița a organizat joi, 21 august, un campionat de fotbal. La această activitate au participat tinerii cu vârste între 14-22 de ani, informează Ziarul Lumina. După o rugăciune de binecuvântare în biserica parohiei și un cuvânt adresat tinerilor de către parohul Stelian Parascan, a început competiția sportivă, pe terenul sintetic din localitate, la care au participat șase echipe.

„Tinerii noștri au fost foarte impresionați și mulțumiți că Biserica noastră s-a implicat în aceasta activitate, că avem această deschidere spre ei, astfel că au luat initiațiva de a se organiza într-un grup al tinerilor din parohie, cu dorința de a se implica pe viitor și în alte activități sociale, culturale și religioase, de a fi, în felul acesta, un exemplu plin de lumină și pentru alți tineri, care la rândul lor să seziseze adevăratele valori și frumuseți ale vieții”, a spus parohul Stelian Parascan.

Parohia Livezile din Protopopiatul Bistrița a desfășurat mai multe activități cu tinerii. Astfel, luna trecută tinerii au luat parte la campionatul de fotbal organizat de asociațiile tinerilor creștini ortodocși din județul Bistrița-Năsăud, la care echipa din Livezile a obținut locul al III-lea. De asemenea, în cursul săptămânii trecute, tinerii din Parohia Livezile, au participat la un program duhovnicesc în cadrul bisericii, apoi au fost prezenți la un atelier de creație.

Comentarii Facebook


Știri recente