Acțiune Socială în Protopopiatului Urziceni

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Urziceni în colaborare cu Birourile de Asistență Socială din cadrul Protopopiatelor Slobozia și Fetești a organizat în data de 26 august 2014 o excursie.

La această acțiune au participat 36 de copii, beneficiari ai serviciilor sociale oferite în cadrul celor trei protopopiate (12 copii/protopopiat). Itinerariul a fost următorul: Fetești – Slobozia – Urziceni – Buzău – retur. Cu acest prilej au fost vizitate următoarele obiective turistice: Catedrala Arhiepiscopală a Buzăului și Vrancei, Mănăstirea Ciolanu, Tabăra de sculptură Măgura și Vulcanii Noroioși.

Bucuria celor mici a fost cu atât mai mare cu cât la această acțiune au participat copii care s-au bucurat pentru prima oară de o excursie.

„Această acțiune inedită, desfășurată pentru prima dată în colaborare cu alte protopopiate la propunerea doamnei consilier social Popescu Eugenia, s-a bucurat de un real succes deoarece beneficiarii au fost încântați de obiectivele turistice cărora le-am trecut pragul și au interacționat și socializat pe toată durata excursiei”, a precizat Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni.

Comentarii Facebook


Știri recente