Acțiune social-filantropică la Căminul de bătrâni de la Mironești, Giurgiu

Persoanele vârstnice care locuiesc în Căminul din localitatea Mironești, județul Giurgiu, au primit astăzi, 29 noiembrie 2013, vizita consilierului social al Episcopiei Giurgiului, părintele Popa Edmond Nicolae, potrivit episcopiagiurgiului.ro. Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, la această acțiune social-filantropică au fost prezenți și părintele ieromonah Ioan Iacob de la Mănăstirea Comana și monahia Teodora Marinescu, egumena Schitului Mironești. Cu acest prilej, a fost săvârșită Taina Sfântului Maslu, slujbă la care au participat bătrânii deplasabili, precum și personalul căminului. Persoanele vârstnice găzduite în acest cămin au primit din partea Episcopiei Giurgiului, pachete cu alimente, dulciuri și fructe, cărți de rugăciuni și iconițe.

Vizita în Centrul de la Mironești, instituție aflată în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, a fost organizată de Sectorul Social al Episcopiei Giurgiului în cadrul Programului Social „Și ei sunt ai noștri”, derulat în această perioadă a Postului Nașterii Domnului.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…