Acțiune social-filantropică la Căminul de bătrâni de la Mironești, Giurgiu

Persoanele vârstnice care locuiesc în Căminul din localitatea Mironești, județul Giurgiu, au primit astăzi, 29 noiembrie 2013, vizita consilierului social al Episcopiei Giurgiului, părintele Popa Edmond Nicolae, potrivit episcopiagiurgiului.ro. Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, la această acțiune social-filantropică au fost prezenți și părintele ieromonah Ioan Iacob de la Mănăstirea Comana și monahia Teodora Marinescu, egumena Schitului Mironești. Cu acest prilej, a fost săvârșită Taina Sfântului Maslu, slujbă la care au participat bătrânii deplasabili, precum și personalul căminului. Persoanele vârstnice găzduite în acest cămin au primit din partea Episcopiei Giurgiului, pachete cu alimente, dulciuri și fructe, cărți de rugăciuni și iconițe.

Vizita în Centrul de la Mironești, instituție aflată în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, a fost organizată de Sectorul Social al Episcopiei Giurgiului în cadrul Programului Social „Și ei sunt ai noștri”, derulat în această perioadă a Postului Nașterii Domnului.

Comentarii Facebook


Știri recente

Patriarhul Daniel: Sărbătoarea Sf. Ap. Andrei este confirmarea credinței apostolice a poporului român (Text integral)

Predica Preafericitului Părinte Daniel la sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei, cel întâi chemat, Ocrotitorul României, rostită în Paraclisul istoric „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Reședința Patriarhală, 30.11.2023. Text revizuit de autor: Sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei, cel întâi…