Acțiune social-filantropică în localitatea Tătărani, județul Prahova

Un numar de 220 de copii și 50 de bătrâni, din localitatea Tătărani, județul Prahova, au primit duminică, 18 decembrie 2016, cadouri de la voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului, ne-a precizat Dan Prună, voluntar al Paraclisului Mântuirii Neamului.

Potrivit Cătalinei Pitiș, voluntar al Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, beneficiarii campaniei au primit cu bucurie darurile oferite în cadrul acțiunii.

Nerăbdători și fericiți, cei 200 de copii din sat l-au asteptat în biserica pe Moșul, i-au cântat colinde și i-au spus poezii. Si i-ar mai fi dat ceva…toate jucariile de pe Pământ. La plecare, Moșul a promis că se pune pe treabă de pe-acum pentru la anul, a spus Catalina Pitis.

La rândul său, părintele Cristian-Ioan Prusan de la Parohia Tătărani, Protoieria Ploiești Sud, a adresat mulțumiri Părintelui Patriarh și voluntarilor implicați în acțiunea desfășurată în localitatea prahoveană.

Multumim Preafericitului Părinte Patriarh Daniel pentru grija deosebită pe care o poartă față de toți fii duhovnicești. De asemenea, mulțumim părintelui arhimandrit Ciprian Gradinaru și voluntarilor de la Paraclisul Mântuirii Neamului pentru ziua de astăzi, pentru dragostea, jertfelnicia și generozitatea de care au dat dovada în cadrul actiunii, a precizat părintele Cristian-Ioan Prusan.

Acțiunea social-filantropică a fost posibilă cu sprijinul Cameliei Sărăteanu și al Florinei Barbalau.

Comentarii Facebook


Știri recente