Acțiune în cadrul Programului Să știi mai multe, Să fii mai bun!, în Episcopia Serverinului și Strehaiei

Mai mulți copii, elevi de la două școli mehedințene au trecut, astăzi, 2 aprilie 2013, pragul postului de radio „Lumina” al Episcopiei Severinului și Strehaiei, a precizat Cătălin Cernătescu, redactor știri al Episcopiei Severinului și Strehaiei.

Vizita se înscrie în cadrul programului „Să știi mai multe, Să fii mai bun!” derulat de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului.

La invitația realizatoarei emisunii „Păhărelul cu nectar”, Dana Vasilica Mazilița, cei mici, însoțiți de dascălii lor și de preoți profesori de religie, au recitat mai multe poezii pentru această perioadă, ocazionate de venirea primăverii.

Pentru că ne aflăm în perioada premergătoare Sfintelor Paști, copiii au pregătit și poezii dedicate acestei sărbători.

Primii care au poposit la postul radio sunt elevii Școlii cu clasele I – VIII din localitatea Cocorova. Ei au fost însoțiți de Oxana Vrăjitoru, profesor în învățământul primar la școala din localitate și părintele profesor Ionuț Cristian Gârniță.

Tot astăzi au venit în vizită la Radio Lumina și elevii Școlii „Dimitrie Grecescu” din municipiu, însoțiți de prof. George Dudașu.

„În zilele ce vor urma, sunt așteptați elevi ai Școlii Gimnaziale Nr. 6, elevii ai Școlii „Alice Voinescu” și cei ai Școlii Nr. 3. Elevii vor fi însoțiți de cadrele didactice și vor veni, la fel ca și anul trecut, pregățiți pentru a preîntâmpina Sfintele Sărbători de Paști în lumina celor mai frumoase poezii dedicate acestei sărbători, poezii de care ne vom putea bucura cu toții, ascultând edițiile speciale de Paște ale emisiunii „Păhărelul cu nectar” ” a spus Dana Vasilica Mazilița, realizatoarea emisiunii pentru copii.

Poeziile înregistrate de copii vor putea fi ascultate în cadrul emisiunii „Păhărelul cu nectar”, ce se difuzează la Radio Lumina în fiecare seară de la orele 20:30.

Comentarii Facebook


Știri recente