„Acestor copii le sclipesc ochii atunci când văd că le-a fost invadată curtea de cărămizi”

Primele rezultate ale proiectului „Dar pentru copii” au început să se vadă, însă este nevoie de solidaritate și dăruire pentru a fi duse la bun sfârșit.

La o lună de când a fost lansat, proiectul „Dar pentru copii” desfășurat de Arhiepiscopia Iașilor prin Departamentul Pro Vita a adus deja bucurie primilor beneficiari, relatează Doxologia.

Proiectul are în atenție trei cazuri aflate în situații dificile prezentate detaliat pe site-ul campaniei. Două dinte acestea au început să beneficieze de sprijinul Pro Vita Iași.

În urmă cu o săptămână au fost livrați 10 metri cubi de lemne de foc pentru cei 10 copii ai familiei Pătrașcu. Iar luni, 9 martie, au început lucrările pentru construirea unei băi și a unei bucătării, de care să se bucure copiii familiei Baciu din Tufeștii de Sus, Scânteia, județul Iași.

Șantierul este dirijat chiar de tatăl copiilor, care lucrează în domeniu, dar pentru că mereu a trebuit să asigure viitorul celor 10 copii, a fost mereu plecat pe alte șantiere, neavând timp de propria locuință.

Comentarii Facebook


Știri recente