Abordarea integrativă a persoanei în îngrijirea medicală și viața spirituală creştină, sub lupă la o conferinţă europeană

„Abordarea integrativă a persoanei în îngrijirea medicală, în psihoterapie și în viața spirituală creștină” va fi analizată la Conferința Europeană de Medicină și Spiritualitate Creștină care se va desfăşura la Monza în perioada 11-14 noiembrie 2021.

Ce-a de-a doua ediţie a evenimentului are loc online şi este organizată de Centrul de Cercetare în Medicină și Spiritualitate Creștină (Spitalul Providența) în colaborare cu Episcopia Ortodoxă Română a Italiei şi Centrul de Cercetare Interdisciplinară în Religie, Filosofie și Știință, Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iași.

Întâlnirea academică se desfăşoară pe două secţiuni:

  • Secțiunea principală: Abordarea integrativă a persoanei în îngrijirea medicală, în psihoterapie și în viața spirituală creștină. Principii și practici.
  • Secțiunea specială: Pandemia Covid-19, abordări interdisciplinare.

Programul integral al conferinţei este disponibil aici.

Lucrările primei Conferințe Europene de Medicină și Spiritualitate Creștină au evidențiat potențialul imens pe care îl poate furniza apropierea dintre științele medicale și spiritualitatea creștină în contextul actual.

Foto credit: arhivă Basilica.ro

Urmăreşte-ne pe Twitter: @agentiabasilica

Comentarii Facebook


Știri recente