A treia zi de Paști la Patriarhie

La Catedrala Patriarhală din București slujba Sfintei Liturghii a fost săvârșită, astăzi, 7 mai 2013, în a treia Zi de Paști de către Preacuviosul Părinte Timotei Aioanei, Mare Eclesiarh al Catedralei Patriarhale și Exarhul cultural al Arhiepiscopiei Bucureștilor înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, slujitori ai Catedralei.

După citirea Pericopei Evanghelice, Părintele Timotei Aioanei a dat citire Pastoralei de Sfintele Paști a Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, intitulată: Învierea lui Hristos – Slava Sfintei Cruci – Pastorală de Sfintele Paști 2013.

La Sfânta Liturghie din a treia zi de Paști au fost prezenți numeroși credincioși, mulți dintre ei împărtășindu-se cu Trupul și Sângele Mântuitorului.

Comentarii Facebook


Știri recente

Patriarhul Daniel despre Sf. Ap. Petru şi Pavel: Diferiți ca temperament și cultură, dar cu foarte multe daruri și virtuți în comun

Patriarhul Daniel a vorbit miercuri în Paraclisul „Sfântul Grigorie Luminătorul” din Reședința Patriarhală despre trăsăturile, viaţa şi activitatea Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, cinstiţi în 29 iunie. ”Considerați primul şi ultimul dintre apostoli Patriarhul României…