A fost anunțată înființarea Asociației Internaționale pentru Media Digitală și Pastorație Ortodoxă

Nikos Gouraros, director executiv al Portalului Pemptousia, care a organizat DMOPC18 a anunțat joi, în a patra zi a conferinței, înființarea Asociației Internaționale pentru Media Digitală și Pastorație Ortodoxă.

În cadrul conferinței, Nikos Gouraros a anunțat detalii legate de statutul de organizare al asociației, care sunt tipurile de membri și cine poate face parte din organizație.

Directorul Pemptousia a precizat că va exista un consiliu administrativ al Asociației care va decide alcătuirea unor comisii pe teme concrete.

La propunerea Directorului Agenției de știri Basilica, Aurelian-Nicolae Iftimiu, dl. Nikos Gouraros a anunțat prima acțiune a asociației: stabilirea unui manual de bune practici (recomandări) pentru utilizarea mediei digitale.

Nikos Gouraros a spus la final că va fi constituită o comisie care va analiza toate prezentările care au fost susținute la a doua ediție a Conferinței Internaționale despre Media Digitală și Pastorația Ortodoxă (DMOPC18).

După cum este menționat pe site-ul evenimentului, scopul DMOPC18 este acela de a formula linii directorii pentru implementarea propunerilor pastorale în domeniul digital.

Programul Conferinței este disponibil aici.

Foto credit: Aurelian-Nicolae Iftimiu / Basilica.ro

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Revista Binele de știut Aprilie 2019

Dacă nu ai urmărit Basilica.ro pe rețelele de socializare în ultima perioadă pentru că ai postit de social media, te felicităm și îți punem la dispoziție o sinteză a celor mai importante evenimente religioase: Revista…