A fost anunțată înființarea Asociației Internaționale pentru Media Digitală și Pastorație Ortodoxă

Nikos Gouraros, director executiv al Portalului Pemptousia, care a organizat DMOPC18 a anunțat joi, în a patra zi a conferinței, înființarea Asociației Internaționale pentru Media Digitală și Pastorație Ortodoxă.

În cadrul conferinței, Nikos Gouraros a anunțat detalii legate de statutul de organizare al asociației, care sunt tipurile de membri și cine poate face parte din organizație.

Directorul Pemptousia a precizat că va exista un consiliu administrativ al Asociației care va decide alcătuirea unor comisii pe teme concrete.

La propunerea Directorului Agenției de știri Basilica, Aurelian-Nicolae Iftimiu, dl. Nikos Gouraros a anunțat prima acțiune a asociației: stabilirea unui manual de bune practici (recomandări) pentru utilizarea mediei digitale.

Nikos Gouraros a spus la final că va fi constituită o comisie care va analiza toate prezentările care au fost susținute la a doua ediție a Conferinței Internaționale despre Media Digitală și Pastorația Ortodoxă (DMOPC18).

După cum este menționat pe site-ul evenimentului, scopul DMOPC18 este acela de a formula linii directorii pentru implementarea propunerilor pastorale în domeniul digital.

Programul Conferinței este disponibil aici.

Foto credit: Aurelian-Nicolae Iftimiu / Basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente