DMOPC18 LIVE: Ce subiecte sunt abordate în ultima zi a Conferinței

Cea de-a doua Conferință Internațională despre Media Digitală și Pastorația Ortodoxă (DMOPC18) a ajuns joi, în a patra și ultima zi a lucrărilor.

Programul de joi include teme precum:

  • Catehizarea pe internet – Arhim. Chrysostomos-Grigorios Tympas din Arhiepiscopia de Thyateira și Marea Britanie (Patriarhia Ecumenică);
  • Colaborarea dintre cei care fac pastorație ortodoxă în mediul digital – Nikos Gouraros, Președintele Institutului „Sf. Maxim Grecul” pentru cercetarea, conservarea și promovarea tradițiilor spirituale și culturale și director executiv Pemptousia.

Nikos Gouraros anunță înființarea Asociației Internaționale pentru Media Digitala și Pastorație ortodoxă.

  • Ortodoxia pe Instagram – Elena Zhosul, doctor în științe politice, decan al Departamentului Mass-media și Relații Publice al Universității Ortodoxe Ruse din Moscova, consilier al președintelui Departamentului de Informații Sinodale al Bisericii Ortodoxe Ruse.
  • Organizarea prezenței Eparhiilor și a parohiilor pe rețelele sociale – Maria Loupidou, specialist în științe economice și politice, PR, creare de site-uri, Postul de radio și de televiziune 4E al Mitropoliei de Tesalonic.
  • Media digitală în slujba cântării bisericești – Kostas Dinas.

Lucrările DMOPC18 sunt transmise live pe pagina de Facebook a portalului Pemptousia.

Programul Conferinței este disponibil aici.

Foto credit: Aurelian Iftimiu / Basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente