A doua ediție a Festivalului Primăverii la Giurgiu

Sectorul Învățământ și activități cu tineretul al Episcopiei Giurgiului, prin Centrul eparhial pentru copii și tineret „Sfântul Ioan Valahul”, în parteneriat cu Centrul de afaceri transfrontalier „Danubius” și Muzeul Județean – Secția de Etnografie și Artă organizează, cu binecuvântarea Preasfințitului Ambrozie, în perioada 27 februarie – 8 martie, ediția a II-a a Festivalului Primăverii, informează Ziarul Lumina.

Acesta se desfășoară în Parcul „Mihai Viteazul” din municipiu, între orele 10:00 și 18:00, reunind elevi de la școlile Nr. 7, Nr. 4 „Mihai Eminescu”, Nr.8 „Acad. Marin Voiculescu”, ai Seminarului Teologic „Teoctist Patriarhul”, dar și copii instituționalizați. Aceștia confecționează mărțișoare și felicitări pentru expoziția cu vânzare din Parcul „Mihai Viteazul”, banii obținuți urmând a fi donați în scopuri caritabile.

La festival mai iau parte meșteșugari, producători de miere, brânzeturi, mezeluri tradiționale, kurtos colac, turtă dulce, goblenuri, tablouri, cosmetice naturale etc. De asemenea, s-a amenajat un stand special unde se pot face donații pentru copiii și bătrânii instituționalizați.

Comentarii Facebook


Știri recente