Liturghie arhierească în parohia Timișoara-Ronaț

În Duminica a II-a din Post, Preasfințitul Paisie Lugojanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Timișoarei, a fost prezent în mijlocul credincioșilor din parohia Timișoara-Ronaț, protopopiatul Timișoara I. Cu acest prilej, Ierarhul a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Vasile cel Mare alături de un sobor de preoți și diaconi în biserica cu hramul biserica „Adormirea Maicii Domnului”, potrivit mitropolia-banatului.ro

Din soborul slujitorilor au făcut parte pr. Ciprian Pitic, parohul bisericii, pr. Nicolae Mircia, diac. Marius Mircia și diac. Marian Pîrvu. La slujbă a participat un număr mare de credincioși care la momentul potrivit din Sfânta Liturghie s-au împărtășit cu Trupul și Sângele Mântuitorului nostru Iisus Hristos.

În încheierea slujbei, Preasfinția Sa a transmis din partea Înalt Preasfințitului Nicolae, Mitropolitul Banatului, binecuvântarea și purtarea Sa de grijă pentru toți slujitorii și credincioșii parohiei. Răspunsurile liturgice au fost date de grupul coral „Theophoros” al Arhiepiscopiei Timișoarei, condus de diac. dr. Ion-Alexandru Ardereanu.

Comentarii Facebook


Știri recente