Corul Laudamus al Liceului Teologic Roman va participa în Belarus la un festival internaţional

Corul Laudamus al Liceului Teologic „Episcop Melchisedec” din Roman va participa în Belarus, în perioada 20-25 februarie 2019, la un festival festival internațional de muzică religioasă corală.

Invitaţia pentru participarea la Festivalul Kolozhky Blagovest 2019 care se va desfăşura în Grodno a fost transmisă instituţiei de învăţământ încă din luna noiembrie a anului trecut, informează Eparhia Romanului şi Bacăului.

Urmare a acestui fapt, corul dirijat de dl. Profesor Gheorghe Gozar s-a pregătit pentru această competiţie la care tinerii seminariști vor reprezenta țara, dar și școala teologică românească într-un context cultural internațional.

Corul Laudamus a mai participat în urmă cu zece ani la un eveniment similar organizat tot în Republica Belarus, de unde s-a întors cu distincția supremă Diploma Laureata.

Foto Credit: Arhiepiscopia Romanului şi Bacăului

Comentarii Facebook


Știri recente

LIVE: Slujba Învierii la Catedrala Patriarhală

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel oficiază slujba Învierii la Catedrala Patriarhală. Mii de credincioși participă la eveniment pe Colina Patriarhiei. Din soborul slujitor fac parte Preasfințiții Părinți Varlaam Ploieşteanul şi Paisie Sinaitul, Episcopi vicari patriarhali, precum…