Corul Laudamus al Liceului Teologic Roman va participa în Belarus la un festival internaţional

Corul Laudamus al Liceului Teologic „Episcop Melchisedec” din Roman va participa în Belarus, în perioada 20-25 februarie 2019, la un festival festival internațional de muzică religioasă corală.

Invitaţia pentru participarea la Festivalul Kolozhky Blagovest 2019 care se va desfăşura în Grodno a fost transmisă instituţiei de învăţământ încă din luna noiembrie a anului trecut, informează Eparhia Romanului şi Bacăului.

Urmare a acestui fapt, corul dirijat de dl. Profesor Gheorghe Gozar s-a pregătit pentru această competiţie la care tinerii seminariști vor reprezenta țara, dar și școala teologică românească într-un context cultural internațional.

Corul Laudamus a mai participat în urmă cu zece ani la un eveniment similar organizat tot în Republica Belarus, de unde s-a întors cu distincția supremă Diploma Laureata.

Foto Credit: Arhiepiscopia Romanului şi Bacăului

Comentarii Facebook


Știri recente

3 minute de religie, zilnic la Trinitas TV

Proiectul pe care un profesor de religie l-a inițiat pentru a ajunge la elevii săi în contextul actualei pandemii ajunge, începând de luni, pe micile ecrane. Profesorul Florin Zărnescu a realizat o serie de clipuri…