Educație sanitară pentru copiii Centrului de zi din Urlați (Video)

Educație sanitară

30 elevi cu posibilități materiale reduse, de la Centrul de zi „Sfântul Stelian” din orașul Urlați, au învățat vineri, 4 noiembrie 2016, despre importanţa periajului dentar şi modul în care acesta se execută corect, precum şi despre consecinţele unei igiene orale deficitare, informează Trinitas Tv.

Câțiva medici și voluntari de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului și-au propus să sprijine  educația sanitară  a   copiilor din mediul rural prin intermediul unei campanii de prevenţie şi educaţie pentru sănătate.

Cei 30 copii sunt beneficiari ai Centrului de zi „Sfântul Stelian” din cadrul Fundației „Bucuria Ajutorului” – filiala Urlați.

Copiii au primit informații de specialitate din partea unui medic  stomatolog, care a participat ca voluntar și la Campania „Sănătate pentru sate” și a observat că există în anumite zone ale țării copii care au mari probleme de igienă orală sau care nu au fost la nici un control stomatologic.

În cadrul întâlnirii, elevii au primit pachete cu produse de igienă orală şi corporală precum şi dulciuri oferite cu sprijinul Carrefour România.

Comentarii Facebook


Știri recente