800 de persoane au alergat „pentru viaţă” în parcul Alexandru Ioan Cuza din Capitală

Crosul pentru Viață a ajuns la a cincea ediţie. 800 de persoane au participat la evenimentul care a avut loc sâmbătă, 16 martie 2019, în parcul „Alexandru Ioan Cuza” (IOR) din București.

Crosul a făcut parte din seria de manifestări Luna pentru Viață 2019, care-și propune ca, anual, între 1 și 31 martie, să sensibilizeze societatea cu privire la nevoia de sprijin pentru mame și copii și la frumusețea și unicitatea fiecărei vieți umane.

În cursă s-au înscris 800 de persoane, pe categorii:

  • Semimaratonul de 21 de kilometri,
  • Crosul de 10 kilometri,
  • Crosul Familiei de 3 kilometri,
  • Crosul Copiilor, pe distanțe între 200 și 800 de metri.

Câștigătorul secțiunii Semimaraton 21 km a fost Robert Necula, în vârstă de 29 ani, care a câștigat și cursa de 10 km de la ediția din 2018 a Crosului pentru Viață.

Evenimentul a avut ca obiectiv strângerea de fonduri pentru ajutorarea mamelor și copiilor în situații de risc social, informează Studenţi pentru viaţă.

Fondurile vor ajunge la mamele în situații vulnerabile și femeile în criză de sarcină care beneficiază de serviciile Centrului de consiliere și sprijin pentru părinți și copii „Sfânta Alexandra Împărăteasa”.

Crosul pentru Viață 2019 a fost organizat de Asociația „Studenți pentru Viață” ȋn parteneriat cu „Pegas Triatlon Club”.

Luna pentru Viață 2019 va culmina, pe 23 martie, cu Marșul pentru Viață 2019 – „Unic din prima secundă”, organizat în aproximativ 500 de localități din România și Republica Moldova.

Foto credit: Facobook/Doarsport

Comentarii Facebook


Știri recente