250 de copii cu note bune la școală au ajuns în tabără la mare cu Părintele Dan Damaschin

Părintele Dan Damaschin a ajuns luni la Năvodari cu 250 de copii buni la învățătură, dar fără posibilități materiale, pe care Asociația Glasul Vieții din Iași îi susține cu alimente și rechizite. Mulți provin din familii numeroase și se bucură de fiecare clipă petrecută la malul mării.

Părintele le-a cerut scuze într-un clip video locuitorilor din Mamaia Nord sau turiștilor care vin să se odihnească, deoarece copiii nu prea au chef să se doarmă la prânz, ar sta numai în apă și bucuria lor este zgomotoasă.

Desfășurarea logistică pentru tabără a fost impresionantă: vizite medicale pentru copii, motorină pentru autocare, căni, farfurii, lingurițe, cearșafuri de plajă, gustări, zmee, jucării de plajă, umbrele de soare, sprayuri anti-țânțari și cărți de rugăciuni. Părintele are o echipă de voluntari care îl ajută să coordoneze copiii.

„Am văzut pe la știri că băieții de bani nemunciți nu reușesc să intre în cluburi la Mamaia. La Asociația Glasul Vieții, punem bazele celui mai tare «club de fițe»: Clubul Vieții, care va funcționa la cel mai intens mod timp de o săptămână”, a anunțat părintele pe Facebook.

Marți dimineață, Părintele Dan Damaschin slujește Sfânta Liturghie alături de Părintele Arhiepiscop Teodosie la Biserica „Sfântul Vasile cel Mare” din Constanța. În cadrul slujbei, ierarhul Tomisului îi va împărtăși pe cei 250 de copii veniți în tabără.

Pentru toamnă, Asociația Glasul Vieții pregătește deja tradiționalele pachete cu haine și rechizite pentru 9.000 de copii. Ar mai fi de donat pentru jumătate dintre ei, mai precis pentru 4.705. Pachetele sunt în valoare de 250 de lei pentru fiecare copil.

Donează

Plată online cu cardul

Direct de pe site-ul asociației

Transfer bancar

Asociația ,,Glasul Vieții”
RO64BTRLRONCRT00W8759401 (Lei)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (Euro)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (Lire)
Cod Swift BTRLRO 22

PayPal

Email: [email protected]

Mandat poștal

Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă”, Str. Cuza-Vodă nr. 34, Iași

Sursa foto: Știrea de Iași

Comentarii Facebook


Știri recente