200 de copii au văzut pentru prima dată marea prin eforturile unui preot ieșean

200 de copii, provenind din familii cu o situaţie financiară precară, au văzut pentru prima dată marea prin eforturile părintelui Dan Damaschin de la Spitalul Clinic Cuza-Vodă din Iaşi

Timp de o săptămână, în perioada 10-17 iulie 2019, tineri din judeţele Iaşi, Botoşani, Vaslui sau Neamţ, cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani, s-au bucurat de zile de neuitat în stațiunea Eforie Sud.

Prin implicarea Părintelui Damaschin au fost strânși aproximativ 40.000 de euro pentru ca acești copii care provin din familii fără posibilități materiale să ajungă la mare.

„Dorinţa mea este ca toţi aceşti copii să fie cât mai fericiţi. Ne-am propus împreună cu donatorii și voluntarii să le oferim o săptămână de vis în care să nu refuzăm nimic din ceea ce un copil crescut într-o familie normală are acasă”, a declarat părintele Damaschin într-un interviu pentru PRO TV.

Alături de preotul ieșean, copiii au vizitat Cazinoul din Constanţa, Delfinariul, Planetariul, Catedrala şi centrul istoric al Constanţei.

Cazinoul din Constanța. Foto credit: Pr. Dan Damaschin/Facebook

Chiar dacă au fost în vacanță, cei 200 de tineri nu au uitat de Dumnezeu și împreună cu îndrumătorul lor s-au rugat în fiecare dimineață pe plajă.

Părintele Damaschin se roagă împreună cu copiii pe plajă. Foto credit: Pr. Dan Damaschin/Facebook

În sprijinul acestei campanii au venit numeroși oameni prin donații de îmbrăcăminte și obiecte necesare unui sejur la mare, cât și prin asigurarea transportului din Iași până în Eforie Sud.

Părintele Dan Damaschin derulează anual proiecte de care beneficiază mii de copii din familii fără posibilități materiale.

Vezi și:  Peste 4.000 de copii au primit daruri de Paști prin campania inițiată de un preot ieșean

Un preot din Iaşi luptă împotriva abandonului şcolar. 3000 copii în grupul ţintă

Foto credit: Pr. Dan Damaschin/Facebook

Comentarii Facebook


Știri recente