20 iulie 2017: Cupa de şah LTCOR, în Protoieria Sector 6

Cupa de şah LTCOR organizată de Protoieria Sector 6

Ziua Internaţională a şahului va fi sărbătorită în Protoieria Sector 6 printr-un concurs dedicat sportului minţii. Cupa de şah LTCOR va avea loc în data de 20 iulie 2017 la Centrul de recreere şi dezvoltare personală „Conacul Golescu Grant” – Str. Aleea Țibleș nr.64, sector 6 București.

Concursul ajuns la a treia ediţie se adresează tinerilor cu vârsta până în 12 ani din cadrul Sectorului 6 al Capitalei.

Acest concurs este dovada vie a implicării Bisericii și în educația nonformală a comuni­tății pe care o păstorește. Şahul este un joc util şi onest, indispensabil în educarea celor tineri. Şahul poate fi considerat artă, ştiinţă şi sport, o adevărată piatra de încercare a inteligenţei. Invităm cât mai mulţi tineri să participe la Cupa de şah LTCOR, a spus părintele protoiereu Costel Burlacu.

Înscrierile se fac până la data de 18 iulie 2017 la adresa [email protected] sau pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/ligatinerilorcrestinortodocsifilialasector6/. Pentru înscrieri vă rugăm să menţionaţi numele, vârsta şi parohia de care aparțineți.

Concursul este organizat de Protoieria Sector 6 Capitala, LTCOR – Filiala de sector, în colaborare cu Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 Bucureşti.

 

Comentarii Facebook


Știri recente