120 de persoane din Tecuci au oferit picături de viaţă pentru ajutorarea semenilor

Aproximativ 120 de persoane din Tecuci s-au deplasat joi la Galaţi pentru a dona sânge, prin acest mod manifestându-şi solidaritatea pentru cei ce au nevoie urgentă de sânge.

Printre cei care au donat sânge la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Galaţi s-au aflat atât slujitori şi credincioşi din parohiile Protopopiatului Tecuci, cât şi tineri voluntari din cadrul mai multor licee tecuceni, împreună cu reprezentanţi ai Ligii Tineretului Creştin Ortodox din Tecuci (LTCOR).

Acţiunea a fost organizată de Protoieria Tecuci, în colaborare cu LTCOR şi cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Galaţi.

Campania de donare sânge a fost completată în această săptămână şi de mobilizarea altor două protopopiate din Eparhia Dunării de Jos, respectiv Galaţi şi Covurlui, care au mobilizat alte 100 de persoane pentru a dona sânge.

Pe tor parcursul anului 2019, campania de donare sânge organizată la nivelul Arhiepiscopiei Dunării de Jos va continua la cele două centre Regionale de Transfuzie Sanguină din Galaţi şi Brăila.

Foto credit: Arhiepiscopia Dunării de Jos

Comentarii Facebook


Știri recente