100 zile de şcoală la Liceul Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu” Oradea

În data de 6 martie 2015, pentru copiii din clasa pregătitoare B step by step, îndrumaţi de doamnele învăţătoare Angelica Suciu şi Florica Dăgău a fost zi de sărbătoare, împlinirea a 100 de zile de şcoală.

În acest ceas de sărbătoare le-au fost alături părinţii, bunicii, cadre didactice şi părintele director prof. Radu Rus care i-a felicitat pe elevi şi pe părinţii acestora pentru bilanţul celor 100 de zile de şcoală şi le-a urat succes copiilor pe mai departe. Fiecare elev a primit din partea părintelui director o carte de rugăciune pentru ca îngerul lor păzitor să-i păzească, să le lumineze mintea şi să-l păstreze mereu în inimi pe Dumnezeu.

Programul a început cu întâlnirea de dimineaţă în care, după ce au completat calendarul naturii, elevii au citit mesajul pregătit lor, de albinuţa Maia, mascota clasei.

Copiii şi-a prezentat pe rând colecţia de 100 de obiecte reprezentând cele 100 zile de şcoală petrecute împreună în „stupul de albine”. „Albinuţele” clasei şi-au prezentat colecţiile ajutaţi de părinţii lor, colecţii realizate din capace, paie, chibrituri, materiale din natură, floricele, mărgele, nasturi, lego, şerveţele ş.a. Copiii şi-au manifestat şi spiritul ecologic realizând lucrări din materiale reciclabile (pahare de lapte, tuburi de hârtie, carton, sticluţe de iaurt, beţişoare de îngheţată, capace de sticlă, capace de flacoane).

Sărbătoarea s-a încheiat prin descoperirea surprizei dulci pregătite de albinuţa Maia – tortul.

(Articol realizat de Prof. Florica Dăgău şi Prof. Angelica Suciu)

Comentarii Facebook


Știri recente