10 cărți pentru copii accesibile gratuit în librariacartilorbisericesti.ro

Copiii petrec mai mult timp online în perioada de distanțare socială impusă de pandemia de coronavirus. De aceea, părinții au nevoie să le ofere surse de calitate pe care să le exploreze în mediul virtual.

O astfel de sursă este site-ul librariacartilorbisericesti.ro, al Editurilor Patriarhiei Române. Aici copiii au acces la 10 cărți cu jocuri, povestiri biblice, explicații despre viețile sfinților și despre semnificația sărbătorilor de peste an.

„Ele vor constitui un real folos pentru copii, părinți, bunici, educatori și pentru toți cititorii noștri, care înțeleg că hrănirea sufletului cu merinde duhovnicești ne ajută să creștem frumos, în armonie și bunăcuviință”, precizează Editurile Patriarhiei Române într-un comunicat.

Cărțile pot fi găsite în secțiunea „Cărți electronice – acces gratuit”. După ce se intră pe titlul dorit, sub descrierea cărții se va încărca formatul ei digital, cu opțiunea de vizualizare pe ecranul complet.

Demersul editurilor a fost realizat la îndemnul Părintelui Patriarh Daniel, în contextul Anului omagial al pastorației părinților și copiilor.

Experții britanici îi sfătuiesc pe părinți ca, mai ales în această perioadă de autoizolare la domiciliu, să le aleagă cu grijă copiilor sursele de informare, să caute jocuri online care le pun creativitatea la lucru și să le urmărească permanent activitatea, navigând uneori împreună cu ei pentru a-i ghida prin posibilele capcane ale Internetului.

Comentarii Facebook


Știri recente