1 iunie în Arhiepiscopia Tomisului

Peste 300 de copii proveniți din centrele sociale din Constanța au primit, ieri, 1 iunie 2012, din partea departamentului social al Arhiepiscopiei Tomisului o masă festivă și au participat la un program artistic. Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Teodosie al Tomisului a binecuvântat masa și le-a daruit tuturor celor mici cate o iconiță, informează TRINITAS TV.

„V-am adunat aici ca să vă dăm câte un cadou și să vă spunem și să simțiti cu toții că noi vă iubim și ne sunteți cei mai dragi. Fără copii viața noastră ar fi săracă. De aceea voi sunteți bogația noastră”, a spus cu această ocazie Înaltpreasfințitul Părinte Timotei.

De 1 iunie, IPS Părinte Arhiepiscop Teodosie a participat și la serbarea organizata de 50 de copii in Biserica Sf. Apostoli Petru si Pavel din Medgidia. Evenimentul este parte a proiectului „In tinda Bisericii” derulat de la inceputul anului in cadrul parohiei.

Și micutii din Eforie Nord nu primit daruri de ziua lor din partea Arhiepiscopului Tomisului. Copiii de la Gradinita Asociatiei Sf. Ap. Petru si Pavel a parohiei cu acelasi nume au susținut un program artistic.

În localitatea constănțeană Cumpana, Înaltpreasfințitul Teodosie a sfințit noua gradiniță „Sf. Stelian”.

Ierarhul a sfintit, de 1 iunie, si noua sectie de pediatrie ambulatorie a Spitalului Judetean din Constanta, care se numara printre cele mai moderne din Romania.

Comentarii Facebook


Știri recente