Seară culturală In Memoriam Mitropolitul Bartolomeu, la Cluj-Napoca

Vrednicul de pomenire Mitropolitul Bartolomeu va fi comemorat la finalul lunii ianuarie cu prilejul împlinirii a 6 ani de la trecerea sa la cele veșnice.

În memoria sa va fi organizată marți, 31 ianuarie 2017, la Muzeul Mitropolitan, o seară culturală. Acest eveniment va reuni personalități ale orașului, dar și credincioși care doresc astfel să-i aducă un omagiu celui care a fost primul mitropolit al urbei.

Programul serii poate fi aflat de la Pr. Bogdan Ivanov, consilierul cultural al Arhiepiscopiei Clujului.

Seria de evenimente In Memoriam Mitropolitul Bartolomeu va debuta luni, 30 ianuarie 2017, de sărbătoarea Sfinților Trei Ierarhi, cu slujba de pomenire oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Andrei la Catedrala Mitropolitană din Piața Avram Iancu.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Interviu cu directorul Centrului Sf. Alexandra Împărăteasa | „În societatea românească lipsa de sprijin este la fel de mare pe cât este de mare numărul de avorturi”, spune Alexandra Nadane

Femeile aflate în criză de sarcină au posibilitatea de a primi suport şi consiliere prin intermediul Centrului Sfânta Alexandra Împărăteasa din Capitală. Alexandra Nadane, directorul executiv al instituţiei, a oferit recent un interviu Revistei Q Magazine…