Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române: Prinţul Charles participă la înmormântarea Regelui Mihai

Vasile Bănescu, Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, a anunțat duminică în cadrul emisiunii News Magazine de la Antena 3 că la înmormântarea Regelui Mihai va participa din partea Casei Regale a Marii Britanii Prinţul Charles de Wales, precum şi un reprezentant al Casei Regale a Spaniei.

Regele Mihai va fi înhumat sâmbătă, 16 decembrie 2017, în noua Catedrală din Curtea de Argeș. Slujba înmormântării va fi oficiată în Catedrala Patriarhală.

Moștenitorul Coroanei Britanice va fi prezent, anul acesta, pentru a doua oara în România. Acesta a efectuat, în luna martie, o vizită oficială, parte a unui turneu european. În cadrul acesteia a avut o întrevedere cu Părintele Patriarh Daniel.

Foto credit: Robert Nicolae / Basilica.ro

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Părintele Patapie Kavsokalivitul va vorbi la Cluj-Napoca despre „Sf. Paisie Aghioritul și Porfirie Kavsokalivitul și îndrumarea tinerilor”

Părintele Patapie Kavsokalivitul va susţine în 3 iunie, în Cluj-Napoca, o conferinţă despre „Sfinţii Paisie Aghioritul și Porfirie Kavsokalivitul și îndrumarea tinerilor”, anunţă Radio Renaşterea. Părintele Patapie Kavsokalivitul este iconar, aghiograf, doctor în teologie și…