PS Macarie: Credința și dragostea n-au ziduri și nu pot fi legate în lanțuri

Episcopul Europei de Nord a liturghisit sâmbăta aceasta în comunitatea românească din Kristiansand, informează site-ul oficial al Eparhiei.

După săvârșirea Sfintei Liturghii, PS Macarie a vizitat în 17 iunie 2017 pe frații de credință din penitenciarul oraşului aflat în sudul Norvegiei.

Am purtat cu noi, spre bucuria deținuților, icoana Maicii Domnului-Îndrumătoarea, Stâpâna Fiordurilor. Ne-am rugat și am cântat împreună, încredințându-ne ocrotirii Preasfintei Născătoare de Dumnezeu. Am întâlnit și deținuți de altă etnie, ortodocși, bucuroși să vadă preoți și episcopi din Biserica lor. Iubiți frați si surori, credința și dragostea trec dincolo de ziduri și nu pot fi legate în lanțuri. Mare este Dumnezeul nostru, Dumnezeu care face multe minuni și întoarce multe suflete, a spus ierarhul.

Părintele Episcop a liturghisit duminică în Stavanger.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Ambasadorul Coreei a vizitat Mănăstirea Putna

Excelența Sa, Domnul Kim Eun-joong, Ambasadorul Republicii Coreea în România, a vizitat Mănăstirea Putna împreună cu soția sa. Evenimentul a avut loc în data de 23 noiembrie 2017, informează pagina oficială de Facebook a așezământului…