PS Gurie: Maica Domnului este un model de iubire autentică și de dragoste jertfelnică

Preasfințitul Părinte Gurie, Episcopul Devei Hunedoarei, a fost prezent joi, 8 septembrie 2016, la hramul Bisericii Nașterea Maicii Domnului din Deva. Cu această ocazie, Preasfinția Sa a oficiat Sfânta Liturghie, notează site-ul oficial la Episcopiei Devei și Hunedoarei.

În cuvântul rostit, Preasfinția Sa le-a vorbit credincioșilor prezenți despre importanța Maicii Domnului în istoria mântuirii neamului omenesc. De asemenea, Preasfinția Sa a subliniat că Maica Domnului este un model de iubire autentică și de dragoste jertfelnică.

În cadrul slujbei, părintele Sorin Popescu, preot slujitor în parohia Nașterea Maicii Domnului, a fost hirotesit iconom stavrofor.

La final, ierarhul a binecuvântat pe cei prezenți.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Statistici | Filantropie şi dăruire pentru semeni. Mii de persoane au beneficiat de Programele „Sănătate pentru Sate” şi „Prevenție și educație pentru sănătate”

Prin programele Sănătate pentru Sate şi Prevenție și educație pentru sănătate, derulate cu binecuvântarea Patriarhului Daniel, mii de români au fost îndrumaţi şi ajutaţi pentru a-şi îmbunătăţi starea de sănătate. Ei au fost consiliaţi de…