Mitropolia Română din Franța face apel la credincioși pentru achiziționarea unei noi biserici

Mitropolia Ortodoxă Română a Europei Occidentale şi Meridionale cere ajutorul credincioşilor pentru achiziţionarea unei biserici în Paris.

Apelul a fost publicat de părintele Răzvan Andrei Ionescu pe pagina personală de Facebook, din încredinţarea Mitropolitului Iosif.

Acesta ar fi a doua biserică românească de zid din Paris, după Catedrala Mitropolitană achiziţionată în 1882.

Părintele Răzvan Ionescu a anunţat că „a apărut o oportunitate uriașă să cumpărăm o biserică în Paris, în centru” şi a îndemnat la o mobilizare exemplară în acest sens.

„Va încredinţez ca nu am întâlnit o asemenea ocazie în ultimii 18 ani”, subliniază părintele Răzvan Andrei Ionescu, consilier în cadrul Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Occidentale şi Meridionale – Departament „teologie şi ştiință”.

Cei care doresc să contribuie la cumpărarea celui de-al doilea locaş de cult al Bisericii Ortodoxe Române din capitala Franţei pot trimite un email la cabinet@mitropolia.eu sau îl pot contacta pe părintele Răzvan prin intermediul Facebook-ului.

Distribuirea acestui articol pe reţelele de socializare este, de asemenea, un ajutor pe care putem să îl oferim Mitropoliei Europei Occidentale şi Meridionale în acest proiect.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Programul hramului dedicat Sfintei Parascheva de la Iaşi

În acest an, manifestările dedicate sărbătorii Sfintei Cuvioase Parascheva vor avea loc, la Iași, în perioada 11-14 octombrie 2018, anunţă Doxologia. Alături de moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva vor fi aduse spre închinare și moaștele Sfintei Mari Mucenițe Ecaterina.…

A început deshumarea Episcopului Grigorie Leu

Arheologii de la IICCMER și instituțiile muzeale colaboratoare au început marți, 25 septembrie, acțiunea de deshumare a rămășițelor Episcopului Grigorie Leu, informează Episcopia Huşilor. Marţea aceasta au fost efectuate săpăturile până la nivelul superior al…