Mitropolia Română din Franța face apel la credincioși pentru achiziționarea unei noi biserici

Mitropolia Ortodoxă Română a Europei Occidentale şi Meridionale cere ajutorul credincioşilor pentru achiziţionarea unei biserici în Paris.

Apelul a fost publicat de părintele Răzvan Andrei Ionescu pe pagina personală de Facebook, din încredinţarea Mitropolitului Iosif.

Acesta ar fi a doua biserică românească de zid din Paris, după Catedrala Mitropolitană achiziţionată în 1882.

Părintele Răzvan Ionescu a anunţat că „a apărut o oportunitate uriașă să cumpărăm o biserică în Paris, în centru” şi a îndemnat la o mobilizare exemplară în acest sens.

„Va încredinţez ca nu am întâlnit o asemenea ocazie în ultimii 18 ani”, subliniază părintele Răzvan Andrei Ionescu, consilier în cadrul Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Occidentale şi Meridionale – Departament „teologie şi ştiință”.

Cei care doresc să contribuie la cumpărarea celui de-al doilea locaş de cult al Bisericii Ortodoxe Române din capitala Franţei pot trimite un email la [email protected] sau îl pot contacta pe părintele Răzvan prin intermediul Facebook-ului.

Distribuirea acestui articol pe reţelele de socializare este, de asemenea, un ajutor pe care putem să îl oferim Mitropoliei Europei Occidentale şi Meridionale în acest proiect.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente