Mitropolia Română din Franța face apel la credincioși pentru achiziționarea unei noi biserici

Mitropolia Ortodoxă Română a Europei Occidentale şi Meridionale cere ajutorul credincioşilor pentru achiziţionarea unei biserici în Paris.

Apelul a fost publicat de părintele Răzvan Andrei Ionescu pe pagina personală de Facebook, din încredinţarea Mitropolitului Iosif.

Acesta ar fi a doua biserică românească de zid din Paris, după Catedrala Mitropolitană achiziţionată în 1882.

Părintele Răzvan Ionescu a anunţat că „a apărut o oportunitate uriașă să cumpărăm o biserică în Paris, în centru” şi a îndemnat la o mobilizare exemplară în acest sens.

„Va încredinţez ca nu am întâlnit o asemenea ocazie în ultimii 18 ani”, subliniază părintele Răzvan Andrei Ionescu, consilier în cadrul Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Occidentale şi Meridionale – Departament „teologie şi ştiință”.

Cei care doresc să contribuie la cumpărarea celui de-al doilea locaş de cult al Bisericii Ortodoxe Române din capitala Franţei pot trimite un email la [email protected] sau îl pot contacta pe părintele Răzvan prin intermediul Facebook-ului.

Distribuirea acestui articol pe reţelele de socializare este, de asemenea, un ajutor pe care putem să îl oferim Mitropoliei Europei Occidentale şi Meridionale în acest proiect.

Comentarii Facebook


Știri recente