București: Voluntarii Parohiei Delea Nouă-Calist au distribuit medicamente gratuite în valoare de peste 20.000 lei

În Duminica Înfricoșătoarei Judecăți, Parohia Delea Nouă – Calist, în cooperare cu Protoieria Sector III Capitală și cu sprijinul sponsorului Sintofarm SA, au oferit medicamente necesare mai multor persoane cu posibilități materiale reduse de pe raza parohiei, în valoare de peste 20.000 lei.

În urma identificării cazurilor sociale și a nevoilor acestora,  asistentul social Alexandra Giurcan de la Biserica Delea Nouă – Calist, împreună cu voluntarii parohiei, au pregătit 300 de pachete cu medicamente. Acestea au fost distribuite în data de 19 februarie 2017, după terminarea Sfintei Liturghii.

Beneficiarii acestui ajutor au fost persoane vârstnice, persoane cu handicap și persoane cu posibilități financiare limitate, aflate în evidența Parohiei Delea Nouă – Calist și a Protoieriei Sector III Capitală, prin Departamentul de Asistenţă Socială.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Nominalizări în cadrul Galei Naționale de Excelență în Asistență Socială pentru Radio și TV Trinitas

Realizatorii Irina Chiriac, de la Radio Trinitas și Raluca Mihalache, de la Trinitas TV, sunt nominalizați la Premiul pentru jurnalism, în cadrul Galei Naționale de Excelență în Asistență Socială, ediția 2018. Irina Chiriac este realizatoarea emisiunii Reportajele Radio Trinitas, care promovează necunoscuții de…