4 tone de alimente, pentru Cantina „Sfânta Muceniţă Filofteia” din Bistriţa

Credincioșii din parohia Ilva Mică au strâns 4 tone de alimente pe care le-au donat Cantinei sociale „Sf. Muc. Filofteia” din Bistriţa. Acţiunea s-a desfășurat sub coordonarea preoţilor Emil Dănilă și Iuliu Brici și cu implicarea întregii comunităţi, informează radiorenasterea.ro

Alimentele au ajuns la sediul cantinei luni, 20 octombrie 2014, a spus președintele Asociaţiei „Filantropia Ortodoxă”, filiala Bistriţa-Năsăud, părintele Marius Pintican: „În scopul susţinerii activităţilor Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Filiala Bistriţa-Năsăud, teologul Paul Găvriloaie alături de părinţii Emil Dănilă și Iuliu Brici din parohia Ilva Mică, protopopiatul Năsăud, au organizat o colectă substanţială de legume din productia proprie și alimente neperisabile, pentru Cantina Socială Sfânta Muceniţă Filofteia din municipiul Bistriţa”, a declarat președintele Asociaţiei „Filantropia Ortodoxă”, filiala Bistriţa-Năsăud, părintele Marius Pintican.

„Este o mare bucurie pentru noi să vedem cum credincioșii și preoţii din protopopiatul Năsăud, în frunte cu părintele protopop Ioan Dâmbu, se implică în susţinerea activităţilor social-filantropice pe care asociaţia noastră le desfășoară la iniţiativa și cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei”, a adăugat părintele Marius Pintican.

Comentarii Facebook


Știri recente