Voluntarii Paraclisului Catedralei Naționale au oferit sprijin pentru 33 de familii din județul Prahova

În cadrul campaniei „Implică-te! Împreună reușim mai mult”, voluntarii de la Paraclisul Catedralei Naționale au desfășurat sâmbătă,  5 februarie, o nouă acțiune social-filantropică, prin care 33 de familii cu posibilități materiale reduse din parohiile Meri, Fântânele și Cireșanu au primit pachete cu produse alimentare.

Cu privire la acțiunea filantropică, coordonatul voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Naționale, Dănuț Prună a declarat:

„Continuăm să răspândim bucurie în rândul persoanelor aflate în dificultate. De data aceasta am revenit în 3 parohii prahovene. Am sprijinit astăzi persoane care și-au pierdut locurile de muncă, foarte multe persoane cu probleme de sănătate și, de asemenea, familii monoparentale, precum și bătrâni singuri”.

Tot sâmbătă, voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului au oferit o mașină de spălat unei familii numeroase din localitatea Cireșanu.

Campaniile organizate de voluntarii CMN vin în completarea acțiunilor social-filantropice organizate la nivel parohial.

„Mulțumim voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Naționale că au revenit în parohia noastră și de această dată au adus zâmbetul pe buzele celor pe care i-am vizitat și chiar am văzut reacții foarte frumoase din partea lor”, a declarat pr. Alexandru Dimulescu de la Parohia Fântânele.

De la începutul pandemiei și până în prezent, voluntarii Paraclisului Catedralei Naționale au desfășurat 430 de activități social filantropice, ajutând peste 8.800 de familii cu posibilități materiale reduse din 22 de județe ale țării.

Foto credit: Voluntarii Catedralei Naţionale

Urmăreşte-ne pe Instagram: @basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente