Voluntarii Paraclisului Catedralei Naționale au ajutat cu rechizite elevi din trei parohii prahovene

Voluntarii Paraclisului Catedralei Naţionale au inclus, în 10 septembrie, 40 de copii în programul „Ajutor pentru elevi”. Tinerii provin din parohiile prahovene Drăgănești, Cireșanu și Fântânele.

Voluntarii le-au oferit copiilor ghiozdane complet echipate cu rechizite pentru noul an şcolar. Acţiunea a fost facilitată de preoţii din parohiile menţionate.

„Prin intermediul campaniei, sprijinim acești elevi pe tot parcursul anului școlar. Deși școala a început de câteva zile, noi continuăm să sprijinim copiii care au nevoie de susținere în ceea ce privește educația prin oferirea celor necesare desfășurării optime a activităților lor școlare”, a transmis Dănuț Prună, coordonatorul voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Naționale.

Preotul Alexandru Dimulescu de la parohia prahoveană Fântânele le-a mulţumit voluntarilor pentru sprijinul oferit.

„Mulțumim voluntarilor care au fost alături de noi şi de această dată la început de an școlar şi au venit cu ghiozdane și cu rechizite pentru cei mici. Alături de acestea, am reușit şi noi să mai adăugăm și altele pentru copiii din parohia noastră”.

Elevii înscrişi în proiectul „Ajutor pentru elevi” vor fi susţinuţi în mod constant de voluntarii Catedralei Naţionale pe toată perioada anului şcolar.

Programul este adresat copiilor din județele Ilfov și Prahova.

Sursă foto: Ziarul Lumina

Comentarii Facebook


Știri recente